Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Πνιγμός 23χρονου Ισπανού σπουδαστή στην Κρήτη

Ένας 23χρονος σπουδαστής από το Τολέδο της Ισπανίας πνίγηκε το πρωί στην παραλία «Αρίνα» στον Καρτερό Ηρακλείου κάτω από συνθήκες που ερευνώνται από το Λιμεναρχείο.
Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι του, τρεις Ισπανοί και ένας Έλληνας που μπήκαν στη θάλασσα μαζί του και έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή όταν τον έβγαλαν από το βυθό.
Ο 23χρονος  Κάρλος είχε έρθει πριν από μερικούς μήνες στο Ηράκλειο στο πλαίσιο του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών «Εράσμους» και παρακολουθούσε μαθήματα στο ΤΕΙ Κρήτης. Μάλιστα την ερχόμενη εβδομάδα ο κύκλος των μαθημάτων ολοκληρωνόταν και οι Ισπανοί φοιτητές θα επέστρεφαν στην πατρίδα τους. Το βράδυ του Σαββάτου, οι τέσσερις Ισπανοί και ο Έλληνας που είναι γυμναστής, πήγαν σε εκδήλωση του δήμου, συνέχισαν για διασκέδαση σε μπαράκια της πόλης και κατέληξαν στις 6 με 6.30 το πρωί στη συγκεκριμένη παραλία. Κολύμπησαν για κάποια λεπτά και αποφάσισαν να βγουν έξω στην αμμουδιά. Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν στο Λιμεναρχείο, όταν βγήκαν από το νερό  διαπίστωσαν ότι ο 23χρονος δεν βρισκόταν μαζί τους. Κοίταξαν προς τη θάλασσα και παρά το ότι είχε ξημερώσει και είχε αρκετό φως δεν τον έβλεπαν στην επιφάνεια. Μπήκαν ξανά στη θάλασσα και ένας από τους Ισπανούς τον εντόπισε στο βυθό. Τον ανέσυραν στην επιφάνεια και στη συνέχεια στη στεριά όπου προσπάθησαν να τον συνεφέρουν με τεχνητή αναπνοή χωρίς αποτέλεσμα..Ο 23χρονος είχε βυθιστεί, χωρίς να τον δουν οι φίλοι του και για τρία με τέσσερα λεπτά βρισκόταν στον πυθμένα της θάλασσας. Οι γονείς του 23χρονου που βρίσκονται στην Ισπανία ενημερώθηκαν από τους φίλους του παιδιού τους και αναμένεται να έρθουν στην Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: