Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και των Ανανεωτικών

Νέες αιχμές εναντίον των τεσσάρων βουλευτών που ανεξαρτητοποιήθηκαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας. Η απάντηση της Ανανεωτικής Πτέρυγας ήρθε λίγες ώρες αργότερα και χαρακτηρίζει την αποχώρηση επιβεβλημένη, αναγκαία  και «σύμφωνη με τη βούληση των ψηφοφόρων».

O κ. Τσίπρας επανήλθε σε όσα είχε υποστηρίξει και προηγούμενα περί αλλοίωσης της λαϊκής εντολής. «Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τις κινήσεις των τεσσάρων, οι οποίες αλλοιώνουν την ισορροπία στο Κοινοβούλιο, την οποία ψήφισε ο λαός. Βρισκόμαστε εκεί επειδή μας ψήφισαν ως ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες σε όλη την Ελλάδα» υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Το απόγευμα, η Ανανεωτική Πτέρυγα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία, αφού εξηγεί εκ νέου τους λόγους της ανεξαρτητοποίησης των τεσσάρων βουλευτών, απαντά με αιχμηρό τρόπο στον κ. Τσίπρα, σημειώνοντας ότι η κίνηση είναι «σύμφωνη με τη βούληση των ψηφοφόρων, που έστειλαν στη Βουλή τους βουλευτές τους για να προβάλλουν και να υπηρετούν τις ανανεωτικές αριστερές ιδέες και όχι τον αριστερισμό».

Παράλληλα, η Ανανεωτική Πτέρυγα χαρακτηρίζει την κίνηση των τεσσάρων ως «αναγκαία πράξη ευθύνης», «επιβεβλημένη», ενώ σημειώνει ότι «εκφράζει τις προσδοκίες πολλών προοδευτικών πολιτών». ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: