Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Β. Λόη – Φ. Σκορδά: Πώς χειρίστηκαν τους γάμους τους

Βάσια Λόη - Φαίη Σκορδά. Μπορεί να είναι και οι δύο ξανθιές, να δουλεύουν προς το παρόν στο ίδιο κανάλι και να παντρεύτηκαν πρόσφατα, υπάρχει όμως κάτι που τις διαχωρίζει τελείως.

Η διαφορά τους είναι φυσικά ο τρόπος που αποφάσισαν να χειριστούν τους γάμους τους την επόμενη μέρα. Και οι δύο μετά το γάμο επέστρεψαν στα καθήκοντά τους, όμως καθεμιά προσέγγισε από την αρχή διαφορετικά το θέμα γάμος.

Έτσι ενώ είδαμε τη Β. Λοη την επόμενη μέρα απλά να παίζει ένα βιντεάκι από το γάμο και τίποτε άλλο, η Φ. Σκορδά έχει αναγάγει το γάμο της σε κυρίαρχο θέμα της εκπομπής της. Κι αυτό το είχε ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες έτσι!!!!

Τη Δευτέρα λοιπόν και τι δεν έχει πει για το γάμο… Ξεκίνησε με ένα βιντεάκι με πλάνα από dvd που έφτιαξε αυτή και ο καλός της και μετά το θέμα το ξεχείλωσε τελείως!!!

Και να οι τεράστιοι τίτλοι, «Το αστέρι μας παντρεύτηκε» και να τα πλάνα από την τελετή και δώσ’ του πλάνα που πάτησε το πόδι του γαμπρού και να οι ευχές από τους λαμπερούς καλεσμένους τους… Και τι δεν μας έδειξε πια.

Εντάξει φτάνει!!!! Βλέπετε η διαφορά επιπέδου φαίνεται από τις λεπτομέρειες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: