Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Σκληρή κριτική της Διαμαντάκου στο «Dancing»

Από κόσκινο πέρασε το «Dancing with the Stars» η Πόπη Διαμαντάκου, η οποία στο άρθρο της με τίτλο «Χορεύουμε.. στο ταψί» κάνει επίθεση στην Ευγενία Μανωλίδου και χαρακτηρίζει… καρναβάλι την Ματθίλδη Μαγγίρα.

«Είναι θέαμα ακραία φιγουρατζίδικο χάριν του τηλεοπτικού φακού που διεγείρει, ενίοτε και εξαγριώνει, και ουδεμία σχέση έχει με τον χορό που ευφραίνει βλέμματα και καρδιά», αναφέρει στο άρθρο.

«Η μοναδική ίσως που βρισκόταν στο στοιχείο της, λόγω επαγγελματικής εξάσκησης, ήταν η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία έδωσε επιπλέον εκείνη την προσωπική πινελιά του καρναβαλισμού, με μεταμφιέσεις και μιμήσεις που ενίσχυσαν το θέαμα χωρίς να το μετατρέψουν σε φτηνό reality… Η Ευγενία Μανωλίδου έμεινε  προσκολλημένη  στην τηλεοπτική «στρατηγική» της, να μην αφήνει ανεκμετάλλευτο ούτε δευτερόλεπτο που ο φακός πέφτει επάνω της για να επιδείξει ότι τέλος πάντων διαθέτει που να τον ενδιαφέρει_ από τον σύζυγο, που έφτασε μέχρι την αίθουσα της πρόβας με ανθοδέσμες από τα πρώτα κιόλας επεισόδια για να κερδίσει εξαρχής τις εντυπώσεις, μέχρι την αγωνία της «καλής μαθήτριας» για το «άριστα μετ επαίνου», που μένει κουσούρι από τα μικράτα»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: