Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Πώς θα κινηθούν την Τρίτη τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Μαζική αναμένεται να είναι η συμμετοχή των εργαζομένων στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ ενάντια στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση και τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις.
Λόγω των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει τα εργατικά συνδικάτα, με δυσκολία θα πραγματοποιούν οι μετακινήσει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Συγκεκριμένα, τα αστικά λεωφορεία θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, τα τρόλεϊ από τις 07:30 το πρωί ώς τις 10 το βράδυ, ενώ ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το Μετρό θα κυκλοφορήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
Το τραμ θα λειτουργήσει από τις 6 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα, αλλά τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός θα ακινητοποιηθούν, καθώς οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία. Θα κινηθούν μόνο οι αμαξοστοιχίες των λεγόμενων κοινωνικών αναγκών. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: