Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Τροχαίο με εγκατάλειψη και "δράστη" ιερέα

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση τραυματισμού στο κεφάλι μιας 32χρονης Πατρινής η οποία το περασμένο Σάββατο έπεσε θύμα τροχαίου στην Ηρώων Πολυτεχνείου.  
 
Συγκεκριμένα, η νεαρή εκινείτο με το ποδήλατό της όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και στη συνέχεια ο οδηγός την... εγκατέλειψε! 
 
Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι κάποιοι αυτόπτες της μίλησαν για έναν... ιερέα ο οποίος οδηγούσε το ΙΧ! 
 
Ενώ η ίδια θυμάται πως όσο ήταν πεσμένη στο οδόστρωμα, ένας παπάς την πλησίασε και τη ρώτησε αν ζει και όταν εκείνη τον ρώτησε αν ήταν αυτός που την χτύπησε ο ίδιος... εξαφανίστηκε! 
 
Η 32χρονη, που κατάγεται από τον νομό Ηλείας και μένει μόνη στην Πάτρα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου ενώ άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος έχουν επιδοθεί σε... αγώνα δρόμου σε συνεργασία με την αστυνομία προκειμένου να εντοπίσουν τον υπαίτιο του τροχαίου. 
 
Και δεν θέλουν ούτε να σκεφτούν ότι μπορεί πράγματι να πρόκειται για τον «ύποπτο» ιερέα που οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν. Πάντως, η τροχαία έχει στα χέρια της κομμάτι από σπασμένο καθρέπτη του ΙΧ και από αυτό είναι δυνατόν να βρεθεί το όχημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: