Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Κοντά στον χωρισμό λόγω τρίτου οι Brangelina

Στα πρόθυρα του χωρισμού θέλουν οι φήμες τους Brangelina, μετά την αποκατάσταση των σχέσεων του Brand Pitt με την Jennifer Aniston!

Έξω φρενών έγινε η κινηματογραφική «Lara Croft» όταν έμαθε πως ο καλός της συναντήθηκε με την ελληνικής καταγωγής πρώην στις αρχές του μήνα, λίγες ημέρες πριν η ίδια γιορτάσει τα 35α γενέθλιά της.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως Brand και Jennifer είχαν στήσει κουβεντολόι μέσω γραπτών μηνυμάτων, τα οποία είδε η Angelina, παρά την υπόσχεση του ηθοποιού να κόψει κάθε επαφή με την πρώην του.

Μάλιστα, πολλοί «κουτσομπόληδες του Hollywood» λένε πως οι Brangelina είχαν έναν άγριο καβγά όταν ο Brand επέστρεψε από το Λος Άντζελες, όπου πολλοί εικάζουν πως συναντήθηκε και με την Aniston.

Το αν η σχέση τους καταφέρει να ξεπεράσει και αυτή την κρίση, το μέλλον θα το δείξει.

Προς το παρόν, πάντως, σύσσωμη η οικογένεια Brangelina απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα στο Malibu... ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: