Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

«Αγρίεψε» η Μακρυπούλια για τον Λάτσιο


Ποιός είδε τη Ζέτα και δεν την φοβήθηκε όταν της ζήτησαν να σχολιάσει τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο. Το όμορφο και low profile κορίτσι που βλέπαμε στα live του σόου χορού έβγαλε... νύχια!

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα. Αυτό το αστειάκι πρέπει να κοπεί», είπε νέτα - σκέτα η Ζέτα σε σχετική ερώτηση και στραβοκοίταξε τους δημοσιογράφους λες και της έβρισαν την οικογένεια.

Τόσο καιρό βέβαια, μια χαρά πουλούσε το «φλερτάκι» με τον Γιάννη Λάτσιο, με τα «Γιάννη μου» και τα «Ζέτα μου» και πεταρίσματα των ματιών...

«Ξέρετε πως δεν αληθεύει και δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λέτε», επέμεινε η ηθοποιός - παρουσιάστρια, όταν την ρώτησαν αν συναντήθηκε με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 και συζήτησαν για τα μελλοντικά της βήματα στο κανάλι.

Ακούει Λάτσιος και βγάζει σπιθουράκια η Ζέτα, χώρια που το... παγωμένο χαμόγελο που τόσο καιρό βλέπαμε εξαφανίστηκε άπαξ και δια παντός!

Αλλά μην νομίζετε... ούτε στις άλλες ερωτήσεις για το «Dancing With The Stars» απάντησε, λες και μετά τον τελικό έσβησε μονομιάς η μνήμη της...
 
Δείτε την αγριεμένη Ζέτα σε VIDEO ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: