Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Τα πάνω-κάτω στο «Greek Idol»! Λίγες μέρες πριν από το όγδοο live του talent show, τα δεδομένα ανατρέπονται. Η χθεσινή (αιφνίδια) αποχώρηση του Χρήστου Τσακίρη έφερε... θύελλα και καταιγίδες στην Κάντζα.

Οι κανονισμοί είναι συγκεκριμένοι: στο επόμενο live πρέπει να είναι τέσσερα και όχι τρία άτομα! Προκειμένου να συνεχιστεί ομαλά η ροή του παιχνιδιού -και να γίνει τελικός με δύο αντιπάλους- θα πρέπει ή να επιστρέψει ένας από τους αποχωρήσαντες (αρχίζοντας από την Αντιγόνη Ψυχράμη που έφυγε τελευταία και μάλιστα στην πλέον επεισοδιακή εκπομπή όπου κυριάρχησε η... κοκορομαχία Κορομηλά - Καπετανίδη) ή στο επόμενο live να μην υπάρξει αποχώρηση.

Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει τα στελέχη του Alpha -ακόμη και την ίδια τη Ρούλα Κορομηλά- προκειμένου να μεταπείσουν κάποιον από αυτούς που είδαν την πόρτα εξόδου από το παιχνίδι να κάνει comeback στο πλατό. Η «Εspresso» χθες το πρωί επικοινώνησε με τον Γιώργο Ντούρο που ήταν κατηγορηματικός: «Δεν επιστρέφω στο “Greek Idol”. Για μένα αυτή η ιστορία έχει τελειώσει. Και να μου κάνουν πρόταση να επιστρέψω, δεν πρόκειται να ξαναπάω!»
 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: