Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ο εφιάλτης που «στοιχειώνει» την Lady Gaga

Με ένα σουτιέν - oπλοστάσιο φιγουράρει η Lady Gagaστο νέο τεύχος του περιοδικού «Rolling Stone», όπου αποκαλύπτει τον εφιάλτη που την «κυνηγά» κάθε βράδυ, αλλά και λεπτομέρειες για τον νέο της δίσκο, ενώ δεν διστάζει να εκφράσει την ανασφάλειά της!

«Όταν ξυπνάω το πρωί, νιώθω όπως κάθε άλλη ανασφαλής 24χρονη. Μετά όμως λέω στον εαυτό μου "Bitch, είσαι η Lady Gaga, εμπρός κουνήσου"», λέει και προσθέτει πως η μεταμόρφωσή της οφείλεται σε έναν επίπονο χωρισμό πριν από 5 χρόνια.

Η Lady παραδέχεται επίσης ότι έχει εμπνευστεί από τον Michael Jackson, ενώ ξεκαθαρίζει πως ούτε το σεξ δεν είναι αυτή την περίοδο στις προτεραιότητές της, αλλά την νοιάζουν μόνο οι θαυμαστές της.

Όπως αποκαλύπτει, κάθε βράδυ βλέπει ξανά και ξανά τον ίδιο εφιάλτη: ένα φάντασμα και ένα ξανθό κορίτσι που είναι δεμένο με σχοινιά και φοράει τα παπούτσια που είχε φορέσει εκείνη στα βραβεία Grammy!

Δεν υπάρχουν σχόλια: