Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Τέλος στον παιδικό σεξουαλικό τουρισμό

Η UNICEF συνεχάρη τη βιομηχανία τουρισμού και φιλοξενίας της Νοτίου Αφρικής για τη σημαντική της δέσμευση να θέσει τέλος στον παιδικό σεξουαλικό τουρισμό , καθώς ηγετικά στελέχη της υπέγραψαν τον Τουριστικό Κώδικα Δεοντολογίας για την Παιδική Προστασία που έχει στόχο να προστατέψει τα παιδιά και να γίνει πρότυπο ορθής πρακτικής και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, που ξεκινά την Παρασκευή 11 Ιουνίου.

Η Νότια Αφρική έχει θεσπίσει νόμους που ενισχύουν την ποινικοποίηση της χρήσης παιδιών στην πορνεία και πήρε μέτρα για την ενίσχυση της προστασίας τους κατά την περίοδο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παρόλο που ο παιδικός σεξουαλικός τουρισμός δεν σχετίζεται σημαντικά με τη Νότια Αφρική ως τουριστικού προορισμού, τα υψηλά επίπεδα φτώχειας και οι μεγάλες ανισότητες δείχνουν πως δεκάδες χιλιάδες παιδιά στη χώρα διατρέχουν κίνδυνο σεξουαλικής ή άλλης μορφής εκμετάλλευσης. Ντόπιοι, άλλα και ξένοι τουρίστες, μπορεί με ή χωρίς να το γνωρίζουν να εμπλακούν σε μορφές παιδικής εκμετάλλευσης. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: