Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Κλειστή μέχρι τις 12.00 η Ακρόπολη

Κλειστός θα παραμείνει ώς τις 12 το μεσημέρι ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης, λόγω της στάσης εργασίας των μόνιμων υπαλλήλων του ΥΠΠΟΤ που εργάζονται στο χώρο και της 24ωρης κινητοποίησης των συμβασιούχων αρχαιοφυλάκων.

Όπως κατήγγειλε, μιλώντας στο Mega, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων Γιάννης Μαυρικόπουλος, υπάρχουν εργαζόμενοι που είναι απλήρωτοι εδώ και 20 μήνες.

Η κινητοποίηση των μονίμων υπαλλήλων γίνεται σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συμβασιούχους συναδέλφους τους.

Σε δηλώσεις του στο Mega ο υφυπουργός Πολιτισμού Γ.Νικητιάδης δήλωσε ότι γίνονται προσπάθειες για την καταβολή των δεδουλευμένων, αλλά εξέφρασε τη διαφωνία του με την απόφαση των υπαλλήλων να κλείσουν τον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι συμβασιούχοι, οι οποίοι στις 12.00 θα προχωρήσουν μαζί με τους υπόλοιπους υπαλλήλους σε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: