Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Παρέμβαση εισαγγελέα για το θάνατο της 21χρονης στο «Έλενα»

Tην παρέμβαση του εισαγγελέα ζήτησε η διοίκηση του «Μαιευτήριου Έλενα», προκειμένου να δοθεί εντολή στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής & Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό της 21χρονης που έχασε τη ζωή της. Το Νοσοκομείο του ανέθεσε ήδη τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Η κοπέλα πήγε το μεσημέρι της Τρίτης στο μαιευτήριο με πόνους τοκετού, ωστόσο αρνήθηκε να παραμείνει, οπότε οι γιατροί της συνέστησαν να μεταβεί και πάλι στο νοσοκομείο όταν αυξηθεί η συχνότητα των ωδίνων. Μετά από επτά ώρες η κοπέλα πήγε ξανά στο μαιευτήριο με έντονους πόνους στην κοιλιά. Διαπιστώθηκε ότι το έμβρυο είχε αλλοιώσεις στους καρδιακούς παλμούς και εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο. Μόλις έγινε η καισαρική τομή οι γιατροί διαπίστωσαν αιμορραγία στην περιοχή της κοιλιακής χώρας.

Ωστόσο το αιμάτωμα δεν κατέστη δυνατόν να περιοριστεί και ενώ είχε ξεκινήσει η διαδικασία διακομιδής σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, η νεαρή κοπέλα κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια της 21χρονης κατέθεσε μήνυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: