Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

23 χρόνια κάθειρξη σε 15χρονο γιατί έκαψε την πρώην φίλη του

Σε ποινή κάθειρξης 23 ετών καταδικάστηκε 15χρονος στο Λονδίνο διότι το 2009 έβαλε φωτιά σε σπίτι της βρετανικής πρωτεύουσας με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο η πρώην φίλη του και η αδερφή της.

Ο νεαρός Ακμόλ Μίαχ, με συνεργό τον 21χρονο ξάδερφο του, Σιχαμπουντίν Σούντχερι, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 21 ετών, στις 21 Ιουλίου του περασμένου έτους -προκειμένου να εκδικηθούν τη νεαρή κοπέλα που τερμάτισε τη σχέση της με τον Μίαχ- έριξαν βενζίνη στο χολ του σπιτιού της πρώην φίλης του Μίαχ με τη φωτιά να επεκτείνεται γρήγορα σε όλο το εσωτερικό του σπιτιού.

Από τη φωτιά βρήκαν τραγικό θάνατο η 15χρονη πρώην φίλη του Μίαχ, Μαλέχα, και η 21χρονη αδερφή της, Ναμπίχα, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν η μητέρα και δύο αδέρφια των θυμάτων.

Όπως έγινε γνωστό, ο 15χρονος δράστης είχε προειδοποιήσει ότι θα έβαζε φωτιά στο σπίτι της πρώην φίλης του για την εκδικηθεί μετά την απόρριψη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: