Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Χειροπέδες και στη μητέρα του 2χρονου κοριτσιού που κρατήθηκε ως όμηρος

Παραλίμνι Κύπρου: Η Αστυνομία Αμμοχώστου συνέλαβε αργά την Δευτέρα το βράδυ 23χρονη από το Φρέναρος ως ύποπτη για κατοχή και χρήση ναρκωτικών. Πρόκειται για την νεαρή μητέρα του δίχρονου κοριτσιού, το οποίο 35χρονος από την Αραδίππου υπό την επήρεια ναρκωτικών, απήγαγε χτες και απειλούσε να του κάνει κακό.
Στο διαμέρισμα της 23χρονης, όπου διαδραματίστηκαν τα γεγονότα, η Αστυνομία εντόπισε, ύστερα από έρευνα και στην παρουσία της, πέντε γραμμάρια ρητίνης κάνναβης και μικρή ποσότητα σκόνης χρώματος ροζ, πιθανώς κοκαϊνης.
Ο 35χρονος είχε εισβάλει στο διαμέρισμα της πρώην φίλης του και κρατούσε υπό ομηρία την ίδια, το δίχρονο κοριτσάκι και μια 14χρονη φίλη της μητέρας του μωρού. Σε κάποια στιγμή η 23χρονη μητέρα κατόρθωσε να διαφύγει και να ειδοποιήσει την Αστυνομία άνδρες της οποίας έσπευσαν στην περιοχή. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: