Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Πειραματικό αντίσωμα αναπτερώνει τις ελπίδες για εμβόλιο κατά του AIDS

 
Ορισμένοι από τους τυχερούς ανθρώπους που δεν παθαίνουν AIDS όταν μολυνθούν με τον HIV παράγουν στο αίμα τους ένα αντίσωμα που εξολοθρεύει σχεδόν όλα τα στελέχη του ιού και θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποτελεσματικό εμβόλιο, ανακοίνωσε το αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID).

To φυσικό αντίσωμα που παρουσιάζεται στο περιοδικό Science αναγνωρίζει και εξουδετερώνει το 90% των γνωστών υπότυπων του HIV.

Ο ιός του AIDS είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπιστεί εν μέρει επειδή μεταλλάσσει συνέχεια τις πρωτεΐνες της επιφάνειάς του στις οποίες μπορούν να συνδεθούν τα ανθρώπινα αντισώματα. Η ανακάλυψη αντισωμάτων που αναγνωρίζουν σχεδόν όλες τις μεταλλαγμένες μορφές του ιού ίσως αποδειχθεί το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη αποτελεσματικού εμβολίου. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: