Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στη δολοφονία Γκιόλια

Επίθεση στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς τους στην υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια εξαπέλυσε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Νίκος Δένδιας.
Συγκεκριμένα, την κατηγόρησε για προχειρότητα «στην οποία οδήγησε την κυβέρνηση το συνεχές άγχος της να αποδείξει ότι δεν υπάρχει τρομοκρατία».
«Μέχρι πριν από λίγες ώρες, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διέρρεε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν επιλήφθηκε της υπόθεσης η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, το κλιμάκιο της οποίας αποχώρησε το πρωί από το σημείο της δολοφονίας. Ακόμη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε κατηγορηματικά σήμερα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ότι “είναι ένα χτύπημα που έχει να κάνει με ένα δημοσιογράφο”» πρόσθεσε.
Καταλήγοντας κάλεσε την κυβέρνηση «να σοβαρευτεί -έστω και στοιχειωδώς- και να αντιληφθεί ότι με διαστρέβλωση της πραγματικότητας, με πρόωρες “θριαμβολογίες” και με την άσκηση δημοσίων σχέσεων δεν αντιμετωπίζεται η τρομοκρατία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: