Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν πάνε διακοπές !

Members of SYN Youth in a 2007 Coalition of 
th...
«O αγώνας και οι κινητοποιήσεις δεν σταματούν το καλοκαίρι» προειδοποιούν ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, την κυβέρνηση, προαναγγέλλοντας απεργίες και δυναμικές εκδηλώσεις κατά του μνημονίου και του Ασφαλιστικού.

«Θα είμαστε εδώ. Η μαζική δράση δεν σταματά το καλοκαίρι. Ακόμα και να ψηφιστεί το Ασφαλιστικό, δεν τελειώνει τίποτα» πιστεύουν στον Περισσό. Επιπλέον θυμίζουν ότι έτσι και αλλιώς θα είναι «μικρό» το εφετινό καλοκαίρι για τους εργαζομένους, που δυσκολεύονται να κάνουν διακοπές λόγω οικονομικής δυσπραγίας. Τα στελέχη του ΚΚΕ, αλλά και η ΓΓ της ΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα, ως το τέλος Ιουλίου θα πραγματοποιούν περιοδείες από την Κρήτη ως τον Εβρο. Επίσης, θα αναπτυχθεί έντονη δραστηριότητα πανελλαδικά στην προσπάθεια ενίσχυσης και στήριξης των ψηφοδελτίων με ενιαίο τίτλο «Λαϊκή Συσπείρωση» για τις περιφερειακές και τοπικές περιφερειακές εκλογές. Μάλιστα, όλο το καλοκαίρι θα υπάρχουν δράσεις εν όψει του 36ου Φεστιβάλ ΚΝΕ- «Οδηγητή», που θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», στο Ιλιον, τον Σεπτέμβριο. ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: