Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Πυρκαγιές σε Εύβοια, Κεφαλονιά και Καματερό...

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Βασιλικό, κοντά στη Χαλκίδα της Εύβοιας. Στο σημείο επιχειρούν 27 άνδρες της Πυροσβεστικής με 9 οχήματα και δύο τμήματα πεζοπόρο.  Από αέρος στις προσπάθειες κατάσβεσης συμμετέχουν ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.
- Στις φλόγες τυλίχθηκε έκταση με χαμηλή βλάστηση, κοντά σε κατοικημένη περιοχή στο Καματερό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο σημείο βρίσκονται 10 οχήματα της πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες, ενώ επιχειρούν και ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο. Αν και κοντά στο σημείο υπάρχουν σπίτια, μέχρι στιγμής δεν απειλούνται.
- Στις φλόγες τυλίχθηκε χορτολιβαδική έκταση στην Κεφαλονιά, λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι. Στην περιοχή «Σπαρτιάς» βρίσκονται 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 9 άνδρες.
Από αέρος επιχειρεί ένα αεροσκάφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: