Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Πέθανε ο παππούς του Ρουβά

O Σάκης Ρουβάς έχασε τον παππού του, που "εφυγε" σε ηλικία 87 ετών. Ο παππούς Ανάστασης, του οποίου το όνομά φέρει Σάκης, ζούσε στην Κέρκυρα. Πρόκειται για έναν βιοπαλαιστή, που κατάφερε να μεγαλώσει τα παιδιά του, δουλεύοντας σκληρά. Η ζωή όμως του έδωσε και πολλές χαρές. Είδε τον εγγονό του να ανεβαίνει ένα – ένα τα σκαλιά της δόξας και να φτάνει στο αποκορύφωμα της επαγγελματικής επιτυχίας. Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του πρόλαβε να δει και την δισέγγονο του να βαφτίζεται με το όνομα του.

Η χαριτωμένη Αναστασία, δεν θα έχει μνήμες από εκείνον, όμως θα μάθει σίγουρα την ιστορία του στυλοβάτη της οικογένειας όταν μεγαλώσει. Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πατέρα του καλλιτέχνη, τον Κώστα Ρουβά, που ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα και μας μίλησε γι’ αυτή την απώλεια, που βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του. ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ τη συνομιλία που είχε η zougla.gr  με τον πατέρα του Σάκη Ρουβά και ΔΙΑΒΑΣΤΕ το σχετικό ρεπορτάζ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: