Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Θεσσαλονίκη: Άρχισε η επίδοση των φύλλων πορείας

Άρχισε η επίδοση των φύλλων πορείας για την πολιτική επιστράτευση των απεργών ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημόσιας χρήσης στη Θεσσαλονίκη.
Όπως έγινε γνωστό από τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση, έχουν επιδοθεί περίπου 350 φύλλα πορείας και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο Κιλκίς έχουν επιδοθεί τα φύλλα πορείας για 12 βυτιοφόρα και 165 φορτηγά, στην Έδεσσα για 9 βυτιοφόρα, στην Κατερίνη για 24 φορτηγά, στην Βέροια για 13 βυτιοφόρα και 6 φορτηγά, στις Σέρρες για 72 βυτιοφόρα και 16 φορτηγά και στη Χαλκιδική για 219 φορτηγά

Εν τω μεταξύ, ανεκτέλεστο παρέμεινε το δρομολόγιο του πλοίου «Αλκυόνη» που επρόκειτο να αναχωρήσει σήμερα από Θεσσαλονίκη για Σκόπελο, Σκιάθο, Βόλο, λόγω αδυναμίας εφοδιασμού του πλοίου με καύσιμα. Για το δρομολόγιο δεν είχαν εκδοθεί εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: