Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ρουσφέτια Χατζηγάκη και στο Δικαιοσύνης

O,τι έκανε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έκανε και στο υπουργείο Δικαιοσύνης, όπου θήτευσε προηγουμένως ο κ. Σ. Χατζηγάκης. Σύμφωνα πάντα με την κυβέρνηση, εντοπίστηκαν και εκεί ρουσφετολογικές προσλήψεις, οι περισσότερες εκ των οποίων βόλεψαν ψηφοφόρους του Νομού Τρικάλων, όπου πολιτευόταν ο πρώην υπουργός.

Η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κυρία Κατερίνα Μπατζελή σε συνεργασία με την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης μελετά στοιχεία σύμφωνα με τα οποία υπήρξαν παράτυπες προσλήψεις και στην εταιρεία Θέμις Κατασκευαστική για την ανακαίνιση δικαστικών μεγάρων και σωφρονιστικών καταστημάτων. Ειδικότερα εξετάζονται καταγγελίες αν η πλειονότητα των νεοπροσληφθέντων προέρχεται από τη Θεσσαλία και ειδικότερα από τα Τρίκαλα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους 110 υπαλλήλους που προσλήφθηκαν το 2008 για την ανακατασκευή σωφρονιστικών καταστημάτων περίπου 80 κατάγονται από τη Θεσσαλία! ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: