Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Η βασιλική οικογένεια στον φακό της Μαντόνας

Madonna (entertainer)
Αµφιλεγόµενες και συνάµα δυναµικές, η Γουόλις Σίµπσον και η Μαντόνα θα «συναντηθούν» στη µεγάλη οθόνη. Η πρώτη είναι η γυναίκα για την οποία ο βασιλιάς Εδουάρδος Η άφησε τον θρόνο του, φέρνοντας τα πάνω κάτω στον τότε συντηρητικό λαό της Βρετανίας. Η δεύτερη είναι η βασίλισσα της ποπ, που από τη δεκαετία του 80 έως σήµερα θέτει τους δικούς της κανόνες στη µουσική βιοµηχανία, λανσάροντας την κάθε της κίνηση ως «µόδα».

Σηµείο συνάντησής τους θα είναι η ταινία «W.Ε.», µε θέµα τη ζωή της Γουόλις Σίµπσον, τα γυρίσµατα της οποίας άρχισαν προχθές.

Είναι το δεύτερο σκηνοθετικό εγχείρηµα για τη Μαντόνα  µετά το «Ηθική και Χυδαιότητα». Για το σενάριο του ροµαντικού αυτού δράµατος συνεργάστηκε µε τον Αλεκ Κεσισιάν, τον σκηνοθέτη του ντοκιµαντέρ «Στο κρεβάτι µε τη Μαντόνα», που προκάλεσε αντιδράσεις στη δεκαετία του 90.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: