Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Από την «βίλα των οργίων» στο δικαστήριο


Ασφαλιστικά μέτρα για τη χρησιμοποίηση του φωτογραφικού υλικού που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο καταθέτει μέσα στις επόμενες μέρες η νεαρή τραγουδίστρια Μαρίνα Σάζη, η οποία εμφανίζεται σε προκλητικές πόζες μαζί με τη Ρία Αντωνίου.

Η ίδια θεωρεί πως όλο αυτό το φωτογραφικό υλικό την εκθέτει, όπως εκθέτει και πάνω από οκτώ τραγουδίστριες που έδιναν το παρών στο σπίτι κορυφαίας τραγουδίστριας στην Κύπρο, που έχει χαρακτηριστεί ως βίλα των οργίων.

«Εκείνο το βράδυ πριν δυο χρόνια περίπου είχαμε πάει στο πάρτι στο σπίτι μια φίλης της Ρίας, διάσημης τραγουδίστριας. Ήμασταν καμιά 15αριά κορίτσια, πίναμε ποτά, χορεύαμε, και τραβάγαμε φωτογραφίες για πλάκα. Κάποιες δεν τις ήξερα αλλά οι περισσότερες είναι γνωστές» δηλώνει η Μαρίνα Σάζη και συνεχίζει εξηγώντας:

«Τις φωτογραφίες τις κάναμε για πλάκα και μερικές μάλιστα τις τράβηξε η ίδια η τραγουδίστρια η οποία μας έλεγε και τι πόζες να πάρουμε Τώρα είμαι σε διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων γιατί πρέπει αυτό να σταματήσει. Με την κάμερα αυτή τραβάγαμε και τα άλλα κορίτσια και δε θέλω αν θεωρηθώ υπεύθυνη».

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: