Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Κλειστή η Ακρόπολη για την Πανσέληνο στις 24/8


Σε 92 ανέρχονται οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μνημεία που θα παραμείνουν ανοιχτά για την Πανσέληνο στις 24 Αυγούστου, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ανάμεσα τους ωστόσο δεν βρίσκονται τελικά, ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης ούτε ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, καθώς χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε χθες η συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού με την Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φύλαξης Αρχαιοτήτων (ΠΕΥΦΑ) για το ζήτημα της αμοιβής των εργαζομένων κατά τις εκδηλώσεις για την πανσέληνο.
Όπως ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, οι εκπρόσωποι της Ένωσης απέρριψαν την πρόταση να καταβληθούν σε όλους όσους εργαστούν τη νύχτα της 24ης Αυγούστου οι προβλεπόμενες από το νόμο αμοιβές, απαιτώντας αμοιβή τριπλάσια της προβλεπόμενης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: