Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΕΣΕΕ: Να μπει τέλος στο πάρτι κερδοσκοπίας

Οι πολυεθνικές οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι το πάρτι κερδοσκοπίας στην Ελλάδα πρέπει κάποτε να τελειώσει, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Β. Κορκίδης, σε δήλωσή του αναφορικά με τις αυξήσεις σε είδη πρώτης ανάγκης, ως απόρροια των αυξήσεων στα σιτηρά και τα άλευρα.

Ο κ. Κορκίδης χαρακτηρίζει προκλητικό να μην έχουν αυξηθεί οι τιμές στα σιτηρά, σε χώρες όπως η Ρωσία και η Ουκρανία, και στην Ελλάδα οι αυξήσεις σε άλευρα, ζυμαρικά και αρτοσκευάσματα να είναι έτοιμες να περάσουν, μέσω αρτοποιείων, σούπερ μάρκετ και ζαχαροπλαστείων, στον καταναλωτή.

 Εκτίμησή του, ωστόσο, είναι πως η έγκαιρη παρέμβαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Καταναλωτή στον κλάδο της αλευροβιομηχανίας, και γενικότερα στο εμπόριο αλεύρων, θα επαναφέρει τις τιμές στην αγορά, σε φυσιολογικά επίπεδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: