Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

"Λουκέτο" στο catering των επωνύμων "Πλατής"

Άσχημα τα νέα για την εταιρεία catering των επωνύμων και των επιχιερήσεων "Πλατής", που παρά την 25ετή πορεία της στο χώρο, φαίνεται πως δεν μπόρεσε να αποφύγει τα χειρότερα. Η εταιρεία, σύμφωνα με πληροφορίες, προχώρησε σε ομαδικές απολύσεις εργαζομένων, oι οποίες έχουν ξεκινήσει από τον Ιούλιο, ενώ έχει «χάσει» σημαντικές συνεργασίες, για άγνωστους μέχρι στιγμή λόγους.

To "λουκέτο"  στον "Πλατή"  έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα αφού είχε αναλάβει πολλές δεξιώσεις και δεν είναι γνωστό το ύψος των προκαταβολών που είχαν εισπραχθεί.

Σε μια τελευταία προσπάθεια να «ανανήψει», ξεκίνησε μέσα στον Αύγουστο συζητήσεις για συνεργασία με το Πεντελικόν, η οποία ωστόσο δεν ευοδώθηκε. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Πεντελικόν, είχαν προγραμματιστεί συνολικά επτά δεξιώσεις από τις 27 Αυγούστου και ύστερα, όμως τα κλειστά χαρτιά της Πλατής και το θολό τοπίο που την περιβάλλει τον τελευταίο καιρό αναφορικά με τους εργαζομένους της, έκαναν το Πεντελικόν να υποχωρήσει. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο εκπρόσωπο, για τις εξελίξεις δεν έχουν ενημερωθεί ούτε οι ίδιοι οι πελάτες, ενώ η τύχη των δεξιώσεων αγνοείται, αφού η Πλατής δεν διαθέτει πλέον ούτε το προσωπικό ούτε τον εξοπλισμό για να τις πραγματοποιήσει.

Από την πλευρά της Πλατής, πάντως, διαψεύδεται το ενδεχόμενο λουκέτου, καθώς γίνεται λόγος για προσωρινή παύση λειτουργίας της παραγωγής. Όσον αφορά στα ζαχαροπλαστεία Platis, το κατάστημα του Golden Hall, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του εμπορικού κέντρου, φαίνεται πως συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του, κάτι που ίσως δεν ισχύει για τα άλλα δύο (Κηφισιά, Κολωνάκι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: