Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Μπαράζ πυρκαγιών σε όλη την Ελλάδα...

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε έκταση με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Αστυνομικά Ηλιούπολης.Στο σημείο επιχειρούσαν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα, τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Υπό μερικό έλεγχο έθεσαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Ζάρκος του νομού Τρικάλων.Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, τέσσερις ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Από αέρος συνέδραμαν ένα αεροπλάνο και ένα ελικόπτερο.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 17.25 σε αγροτοδασική έκταση στη Χαβριάτα, κοντά στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς.Επιχειρούν έξι πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και δύο αεροσκάφη.

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 15:20 σε χωματερή στα Λιόσια.Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δέκα οχήματα.

Υπό μερικό έλεγχο κατόρθωσαν να θέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική έκταση στο Θεολόγο Φθιώτιδας.Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 22 πυροσβέστες με έντεκα οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρο και δύο αεροσκάφη.

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε αργά χθες το βράδυ σε δασική έκταση στην Ουρανούπολη της Χαλκιδικής.Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα τρία πυροσβεστικά οχήματα κι ένα πεζοπόρο τμήμα.Από τις φλόγες κάηκαν περίπου 15 στρέμματα πευκοδάσους

Δεν υπάρχουν σχόλια: