Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου (3-1) επί της ΑΕΚ

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Ολυμπιακό στο Βόλο, όπου πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Πανθεσσαλικό επικρατώντας (3-1) της ΑΕΚ. Δεύτερη ήττα για την «Ένωση» σε ισάριθμα παιχνίδια στην επαρχία. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Σανκαρέ (9’), Μπρέσκα (83’) και Ούμπιντες (92’ πέν.), για τους «κιτρινόμαυρους» ισοφάρισε προσωρινά ο Λυμπερόπουλος (56’). Δοκάρι ο Τζιμπούρ στο 43'.
Η ΑΕΚ μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό πλησίασε το γκολ με τον Μπερνς. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται, πήρε τα ηνία του αγώνα και κατάφερε στο 9’ να προηγηθεί με τον Σανκαρέ. Το γκολ αυτό αποδιοργάνωσε την «Ένωση» που στη συνέχεια πελαγοδρομούσε, ενώ οι γηπεδούχοι με καλή οργάνωση στη μεσαία γραμμή δεν επέτρεπαν στους αντιπάλους τους να πλησιάσουν με αξιώσεις στην περιοχή. Παράλληλα εκμεταλλευόμενοι τον πολύ καλό Ουμπίντες και την ταχύτητα του Πλιάγκα, απειλούσαν τους «κιτρινόμαυρους». Η ΑΕΚ παρά το γεγονός ότι δεν ήταν καλή, λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο 43’, όμως η κεφαλιά του Τζιμπούρ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.  ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: