Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Σε «θέσεις μάχης» τα πρωινά

Στις 10 το πρωί της Δευτέρας 27/09 κάνουν πρεμιέρα για την φετινή τηλεοπτική σεζόν οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη «Καφές με την Ελένη» στον Alpha και «10-1 μαζί» του Ant1.

Στο «στρατόπεδο» της Ελένης, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Στο επίκεντρο θα βρεθεί κατ’αρχήν η πρώτη της καλεσμένη για φέτος, που δεν θα είναι η κουμπάρα της και καλή της φίλη Νατάσα Θεοδωρίδου, αλλά η Ζέτα Μακρυπούλια, για την οποία πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν το περασμένο καλοκαίρι. Οι φήμες για το πρόσωπό της έδιναν κι έπαιρναν, ενώ κάποιες από αυτές την ήθελαν ακόμη και ζευγάρι με τον πρώην σύζυγο της Ελένης, Γιάννη Λάτσιο. Το σκηνικό του Καφέ έχει μεγαλώσει κατά πολύ, αφού «πήρε» και τον παλιό χώρο του «Μες στην καλή χαρά». Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το φούξια, ενώ στο κέντρο του θα υπάρχει ένα video wall.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: