Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Τι θα διαβάσετε στις κυπριακές εφημερίδες της Τρίτης


Λευκωσία: Οι επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη και οι δηλώσεις του για το Κυπριακό, η ανάλυση του ΔΗΣΥ για το περιουσιακό, το ύψος των φορολογικών χρεών της Εκκλησίας, η έξαρση κλοπών και η ακρίβεια, οι αντιπαραθέσεις για την οικονομία και η απαγόρευση από φιλάθλους της ΑΕΛ της ζωντανής κάλυψης ποδοσφαιρικού παιχνιδιού στο Τσίρειο στάδιο κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα.
Αλλα θέματα που προβάλλονται από τον ημερήσιο Τύπο σήμερα είναι η νομιμότητα αγοραπωλησιών περιουσιών που βρίσκονται στα κατεχόμενα μεταξύ Ε/κ, η απόφαση για απεργία από το προσωπικό των Κυπριακών Αερογραμμών καθώς και η εκτίμηση της αξίας του οικοπέδου που θα χρησιμοποιηθεί για το κοινό αναπτυξιακό έργο Κύπρου – Κατάρ.
Διαβάστε επίσης:
Βαθαίνει η αντιπαράθεση ΑΕΛ - LTV:
Το παιγνίδι μετέδωσε τηλεοπτικά άλλο κανάλι και πλέον η υπόθεση παίρνει το δρόμο της Δικαιοσύνης.
Επικίνδυνα και αδήλωτα τρακτέρ σκοτώνουν τους αγρότες: Υποχρεωτική η καμπίνα μόνο στα καινούργια.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: