Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ντόρα: Ο Σαμαράς δεν έχει το θάρρος να πεί γιατί με διέγραψε

Έξω από τα δόντια τα είπε η  Ντόρα Μπακογιάννη σε  συνέντευξη της στον REAL fm, στην Κάτια Μακρή και την Μαριάννα Πυργιώτη. Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης είναι ταα εξής:

Για την οικονομική πρόταση Σαμαρά στη ΔΕΘ:

Η Θεσσαλονίκη έχει μια κατάρα και η κατάρα είναι ότι κάθε φορά που είσαι κυβέρνηση αναδεικνύεις τα υπαρκτά προβλήματα της χώρας και προσπαθείς να τοποθετηθείς και δεν υπάρχουν λεφτά και κάθε φορά όταν είσαι αντιπολίτευση αναδεικνύεις τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσεις να έχεις λεφτά να μηδενίσεις το έλλειμμα και να μπορέσεις να βγάλεις τη χώρα από την κρίση χωρίς θυσίες και ουσιαστικά αυξάνοντας όλες τις δαπάνες. Στην ουσία η παθογένεια του πολιτικού συστήματος συνεχίζεται χωρίς να έχουμε μάθει τίποτα από τον τρόπο με τον οποίο βρεθήκαμε στην κρίση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: