Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

«Η Ελένη μπορεί και να «πάρει» ολόκληρη την σεζόν»

Στους φετινούς τους ανταγωνιστές, αλλά και στο τι αποκόμισαν από την περυσινή σεζόν επικεντρώνονται ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος, στην συνέντευξη που παραχώρησαν στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ. Κάνουν, δε, και μία δήλωση-έκπληξη για την Ελένη Μενεγάκη, την οποία θεωρούν ως την βασική τους αντίπαλο φέτος.

Το τηλεοπτικό δίδυμο που πρώτο «εγκαινίασε» τον συνδυασμό ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στην ζώνη 10-1, αναφέρεται στην δημοσιογραφική ομάδα που διαθέτει φέτος, την οποία χαρακτηρίζει ως μία από τις καλύτερες, στην προσπάθεια που θα κάνουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά και στο ποιον εκ των Λιάγκα-Σκορδά και Ελένης Μενεγάκη θεωρούν ως τον πιο ισχυρό αντίπαλο φέτος. Ο Γιώργος Καραμέρος απαντά: «Εγώ νομίζω ότι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη διαδρομή στη ζώνη είναι η Ελένη Μενεγάκη. Το Mega κάνει αλλαγή στα πρόσωπα, αλλά δεν βλέπω κάτι τέτοιο στο ύφος και στο περιεχόμενο της εκπομπής. Θεωρώ ότι η Μενεγάκη είναι ο ισχυρός παίκτης στη ζώνη. Δεν μετράει όμως μόνον ο παρουσιαστής, μετράει και το περιεχόμενο. Κι εμείς έχουμε πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο, ειδικά φέτος». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: