Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Εξοδο από το ευρώ ζητούν αριστεροί οικονομολόγοι

Η «Πρωτοβουλία Οικονομολόγων και Πανεπιστημιακών» δημιουργήθηκε πριν από λίγο καιρό με βασικό αίτημα την παύση πληρωμών (του χρέους) και την έξοδο από το ευρώ.
Η αρχική ιδέα ανήκει σε τριάντα αριστερούς και προοδευτικούς οικονομολόγους που υπογράφουν ένα κείμενο στο οποίο εκθέτουν τα επιχειρήματά τους. Σήμερα οι υπογραφές των οικονομολόγων που συμφωνούν μαζί τους έχουν φτάσει τις 1.239, ενώ πολλά blogs και ιστοσελίδες υποστηρίζουν τη δράση τους («Νο money, no debt», «gopetition», «You pay your crisis» κ.ά.) στο Διαδίκτυο.
Ο πυρήνας της «Πρωτοβουλίας» αποτελείται από τους Λ. Βατικιώτη, Γ. Γρόλλια, Μ. Κόκκορη, Κ. Λάλο, Π. Κοσμά, Δ. Καζάκη, Γ. Παυλόπουλο, Ευ. Γαϊτανίδου, Γ. Γκαγκάτσου και Β. Γάτσιου. «Με τις παρεμβάσεις μας επιχειρούμε να τεκμηριώσουμε ότι οι επιλογές της κυβέρνησης και της ευρωζώνης θα φέρουν φτώχεια, ανεργία και χρεοκοπία», ισχυρίζονται. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: