Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα πρόσωπα στην παρέα της «Φεγγαρόπετρας»

Δύο χρόνια τώρα αποκαλύφθηκαν πολλά…
Τα μεγαλύτερα, όμως, μυστικά είναι ακόμα στο σκοτάδι…

Στον πρώτο κύκλο της σειράς το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε τους ήρωες από την «παρέα της φεγγαρόπετρας», ταυτίστηκε με τα όνειρά τους, παθιάστηκε με τους έρωτές τους, μοιράστηκε τις αγωνίες τους. Η πρώτη σεζόν της σειράς ολοκληρώθηκε, σημειώνοντας 38,4% μερίδιο τηλεθέασης (21/09/08-28/06/09).

Στο δεύτερο κύκλο δόθηκαν οι απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, που απασχόλησαν τους ήρωες, όμως, δημιουργήθηκαν και καινούργια. Σε αυτή τη δεύτερη σεζόν, το μερίδιο τηλεθέασης σημείωσε εντυπωσιακή άνοδο και έφτασε το 47% (21/09/09-27/06/10).

Η αρχή του τρίτου κύκλου θα βρει και πάλι την παρέα της φεγγαρόπετρας στην παραλία της Εδέμ, να παρακολουθεί τη βροχή των Λεοντιδών και να ανανεώνει τις ευχές της, προσπαθώντας να αποφύγει τα λάθη και τις υπερβολές του παρελθόντος. Οι ήρωες έχουν γίνει άραγε σοφότεροι; Αυτά που θέλουν και που εύχονται είναι εφικτά; ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ 3ο ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ", ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: