Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Μαθητής βρήκε βόμβα στην τάξη του!


Ένας 8χρονος μαθητής σε Καθολικό σχολείο της Ιρλανδίας ανακάλυψε βόμβα μέσα στην τάξη του που ήταν έτοιμη να εκραγεί.

Το σχολείο αμέσως εκκενώθηκε και όπως αργότερα ανακοινώθηκε από την αστυνομία:«η βόμβα ήταν αυτοσχέδια όταν βρέθηκε από το μαθητή». Μάλιστα, ο μικρός όταν την βρήκε την έδειχνε περιχαρής στους συμμαθητές του φωνάζοντας: «Ελάτε να δείτε, βρήκα ένα χρυσαφί σωλήνα».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πάντως πως: «ήταν μεγάλη τύχη που η βόμβα δεν εξερράγη τη στιγμή που το σχολείο ήταν γεμάτο μαθητές».

Μάλιστα, βουλευτής της χώρας κατήγγειλεπως δεν πρόκειται για το μοναδικό επεισόδιο αφού πριν από τρεις εβδομάδες βρέθηκαντρεις εκρηκτικοί μηχανισμοί κοντά σε ένα σπίτι στην πόλη Άντριμ, με την αστυνομία να εικάζει πως όλες οι περιπτώσεις είναι έργο πιστών προτεσταντών που αντιτίθενται στηνειρηνευτική διαδικασίαστη Βόρεια Ιρλανδία.

Υπενθυμίζεται ότι η Βόρεια Ιρλανδία μαστίζεται εδώ και 30 χρόνια από βίαια επεισόδια μεταξύ των Προτεσταντών και των Καθολικών με αποτέλεσμα να έχουν χάσει τη ζωή τους έως τώρα πάνω από 3.500 άνθρωποι, ενώ τα επεισόδια συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, παρά την ειρηνευτική συμφωνία του 1998.

Δεν υπάρχουν σχόλια: