Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ενισχύονται οι βοριάδες, πέφτει η θερμοκρασία

An enlargeable topographic map of GreeceImage via WikipediaΗ ενίσχυση των βόρειων ανέμων στην ανατολική Ελλάδα και η μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Κυριακή και την Δευτέρα, σύμφωνα με την προγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Στους 34 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος στην Αττική.

Σήμερα αρχικά προβλέπεται αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα στην ηπειρωτική Ελλάδα θα συννεφιάσει τοπικά και είναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της βορειοανατολικής Ελλάδας.

Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ στο Ιόνιο 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 και πιθανώς στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και η μέγιστη τιμή της θα φθάσει στα ηπειρωτικά τους 36 βαθμούς και στα νησιά τους 33 βαθμούς.

Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι τοπικά θα πυκνώσουν, με πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια, περιμένουμε στην Αττική.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς στην πόλη και στο εσωτερικό του νομού και στους 30 βαθμούς στις ακτές.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι στο Σαρωνικό, μέτριοι μέχρι ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη.

Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς.

Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.
Αύριο το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η ενίσχυση των βόρειων ανέμων στην ανατολική Ελλάδα και κυρίως στο Αιγαίο όπου θα φθάσουν τα 7 μποφόρ.
Κατά τα άλλα, θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες στα κεντρικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους αυξημένες.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: