Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Ελεονώρα Μελέτη: O Λιάγκας με είπε...χοντρή!!


Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε έξω από τα δόντια για την Ελένη Μενεγάκη και τον τρόπο που χειρίστηκε η παρουσιάστρια το διαζύγιο της, για τις φήμες που την θέλουν να έχει κόντρα με την Λαμπίρη, για την Τατιάνα Στεφανίδου και φυσικά μίλησε για την κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ο Γιώργος έκανε κάτι που με πλήγωσε και με ενόχλησε πάρα πολύ και δεν το συγχωρώ. Όταν βλέπεις ότι κάποιος ξεπερνάει τα όρια πρέπει να του το δείξεις. Προσπάθησα να έρθω σε επαφή μαζί του αλλά δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Του έστειλα μήνυμα και δεν απάντησε ποτέ. Έπιασε στο στόμα του τον Γιάννη. Εμένα δεν με νοιάζει, χτύπα με κάτω σαν το χταπόδι, είναι η δουλειά μου η τηλεόραση. Όμως ο Γιάννης δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης και δεν μπορείς να τον εκθέτεις» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στην εκπομπή Lifestyle. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: