Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων 12 - 10

Η παράταση του Μνημονίου για αποπληρωμή των 110 δισ. ευρώ, η πτώση των spreads, η επιτυχής ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας, το εμπάργκο προς τα νοσοκομεία από προμηθευτές τους, η απόφαση για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, η υστέρηση κατά 1,76 δισ. ευρώ των εσόδων στο 9μηνο. 
 
Η μετ΄εμποδίων διανομή του πετρελαίου θέρμανσης , η καθίζηση στην οικοδομή, η λαθρεμπορία και νοθεία στα καύσιμα, οι κορυφαίοι οικονομολόγοι που απέσπασαν το νόμπελ Οικονομίας, η αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με φόντο τις δηλώσεις Γιούνκερ, η επίθεση Μητσοτάκη σε Σαμαρά και Καραμανλή, το ενδιαφέρων των ΕΛΠΕ για ΕΠΑ Αττικής, η προσπάθεια απεγκλωβισμού των μεταλλωρύχων στη Χιλή και η πρώτη θεραπεία με βλαστοκύτταρα,είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: