Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Δικογραφία εναντίον 18χρονου για φάρσα με βόμβα στο πλοίο Μυτιλήνη

Δικογραφία εναντίον ενός 18χρονου, σχηματίστηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, μετά από τηλεφώνημα που πραγματοποίησε για ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «ΜΥΤΙΛΗΝΗ», που αποδείχθηκε φάρσα. 

Το πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 615 επιβάτες, απέπλευσε για το προγραμματισμένο του δρομολόγιο από Πειραιά για Χίο, Μυτιλήνη, με 50 λεπτά περίπου καθυστέρηση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ημουν εκει εγω.Γυριζα στη Μυτιληνη μετα απο αγωνες.Στο Καραβι εγω ημουν απο τις 16:00.Καθομουν στην καμπινα με κατι φιλους οταν ξαφνικα ακουμε μια ανακοίνωση”ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΝΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ”τρομάξαμε και εμείς και βγήκαμε έξω…το τι χαμός γινόταν δεν μπορώ να το περιγράψω.Οι ειδικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή παντού γύρω αστυνομία και ασθενοφόρα . Μετά από λίγο βλέπω μια ομάδα αστυνομικών με ένα σκύλο να μπαίνουν στο πλοίο… όταν βγήκαν.Μας ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχει τίποτα και τελικά φύγαμε για Μυτιλήνη με καθυστέρηση 50 λεπτών περίπου.Μεγάλη εμπειρία.