Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Χιλή : Σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των μεταλλωρύχων

Τέσσερις από τους 33 εγκλωβισμένους για δύο μήνες μεταλλωρύχους σε ορυχείο της Χιλής έχουν απεγκλωβιστεί ήδη και έχουν βγει στην επιφάνεια, όπου τους υποδέχονται μέλη των οικογενειών τους, κυβερνητικοί επίσημοι και δεκάδες διεθνή τηλεοπτικά συνεργεία. Πρώτος βγήκε ο 31 ετών Φλορένσιο Άβαλος.
Ο Φλορένσιο Αβάλος Ο Άβαλος βγήκε θριαμβευτικά από την κάψουλα Φοίνιξ, που σχεδίασε και κατασκεύασε το πολεμικό ναυτικό, ώστε να γίνει με ασφάλεια η ανάβαση από βάθος 622 μέτρων. Είναι η πρώτη τέτοια διάσωση από τέτοιο βάθος.
Ο Μάριο Σεπούλβέδα, ο οποίος αποκαλείται και "παρουσιαστής" καθώς πραγματοποιούσε συνεντεύξεις στους υπόλοιπους μεταλλωρύχους και έκανε ρεπορτάζ για τα μέσα ενημέρωσης, ήταν ο δεύτερος μεταλλωρύχος που βγήκε στην επιφάνεια και ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, φορώντας μαύρα γυαλιά προκειμένου να προστατέψει τα μάτια του έπειτα από την πολύμηνη παραμονή του στο σκοτάδι, εν μέσω επευφημιών από τους συγκεντρωμένους έξω από το ορυχείο. Θεωρείται χαρισματικός και ήδη έχει πολλές προτάσεις από διάφορους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ  Ο ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: