Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Στους τοκογλύφους μέχρι και το 2021

Ορίζοντα παραμονής στην Ελλάδα μετά το 2020 βάζει η τρόικα, ενώ το ενδεχόμενο νέου Μνημονίου που θα συνοδεύει νέο δανεισμό φαίνεται να έχει πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Διασταύρωση ξινίλας Μέρα με την ημέρα ξετυλίγεται η βεντάλια των συζητήσεων που διενεργεί η ελληνική κυβέρνηση με το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την Ευρωπαϊκή Ενωση μετά την πρόταση του Στρος Καν, που σε πρώτη φάση κρίνεται αποτελεσματική, καθώς παρασύρει τα σπρεντ στις 700 μονάδες βάσης.
«Δεν αποκλείεται να προσφύγουμε σε νέο Μνημόνιο, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει νέος δανεισμός από την τρόικα» δήλωνε χθες αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών παρουσιάζοντάς την ως μια από τις επιλογές στην περίπτωση που οι αγορές συνεχίζουν να «απορρίπτουν» την Ελλάδα και μετά το 2011, οπότε και προγραμματίζεται η πρώτη απόπειρα εξόδου σε αυτές. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: