Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Αλλαγές στην εκκίνηση του 28ου Κλασικού Μαραθωνίου

Αλλαγή θα πραγματοποιηθεί στον τρόπο εκκίνησης του 28ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας που θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου, λόγω της μεγάλης συμμετοχής αθλητών και αθλητριών που αναμένεται να φθάσουν τις 12.500, ενώ πέρυσι συμμετείχαν 4.500. Οι αθλητές δεν θα ξεκινήσουν όλοι μαζί, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμίος.

Η γραμμή εκκίνησης μετατοπίστηκε κατά 110 μέτρα προς τα εμπρός συγκριτικά με πέρυσι και οι δρομείς θα τοποθετηθούν σε μια ευθεία μήκους 250 μέτρων. Οι αθλητές θα ξεκινούν κατά κύματα και όχι όλοι μαζί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επτά διαδοχικές εκκινήσεις, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Οι αθλητές θα κατανεμηθούν στις εκκινήσεις με βάση τις επιδόσεις τους, έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να τρέξουν μαζί με συναθλητές τους με ανάλογες επιδόσεις. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: