Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Χιλή : ΕΝΝΕΑ έχουν απεγκλωβιστεί

ΟΚΤΩ από τους 33 εγκλωβισμένους για δύο μήνες μεταλλωρύχους σε ορυχείο της Χιλής έχουν απεγκλωβιστεί ήδη και έχουν βγει στην επιφάνεια, όπου τους υποδέχονται μέλη των οικογενειών τους, κυβερνητικοί επίσημοι και δεκάδες διεθνή τηλεοπτικά συνεργεία.

ΩΡΑ  14:00 Ο Μάριο Γκόμεζ ήρθε στην επιφάνεια της γης. Τον υποδέχθηκε η γυναίκα του. Η ερωμένη του αγννοείται. Τι θα ακούσει άραγε από την γυναίκα του;  

ΩΡΑ 13:08 Βγήκε ο Claudio Yanez, ο όγδοος μεταλλωρύχος. Ο επόμενος μεταλλωρύχος θα είναι ο Mario Gomez  τον οποίο περιμένουν με αγωνία όλοι αφού δεν γνωρίζουν αν θα τον υποδεχθεί η γυναίκα του ή η ερωμένη του!


ΩΡΑ 12:22 Και ο έβδομος μεταλλωρύχος, ο Jose Ojeda 47 ετών που έχει και τα περισσότερα προβλήματα υγείας.  επιστρέφει στην "ζωή". Τον περιμένει η θετή του κόρη.

ΩΡΑ 11:36 Από την κόλαση στον παράδεισο και ο 6ος μεταλλωρύχος. Είναι ο Οσμάν Αράγια, 30 ετών.

Ο 19χρονος Τζίμι Σάντσες,  είναι ο νεότερος από τους εγκλωβισμένους στο ορυχείο στη Χιλή που βγήκε στην επιφάνεια. Έδειχνε λιγότερο υγιής από τους προηγούμενους διασωθέντες, αφού αγκάλιασε τους διασώστες του, τοποθετήθηκε αμέσως σε φορείο. Χρειάστηκαν 17 λεπτά για να κατέβει με το θαλαμίσκο που κατασκεύασε το πολεμικό ναυτικό τη στοά, που έχει μήκος περίπου μισό μίλι (625 μέτρα). Οι παγιδευμένοι εργαζόμενοι τον αγκάλιασαν ενθουσιασμένοι.
ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ  Ο ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: