Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Οργή Καν για το διαμέρισμα

Την περασμένη εβδομάδα είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας το κόστος του διαμερίσματος που διαμένουν στελέχη του ΔΝΤ, με το ενοίκιο να αγγίζει τα 9.100 ευρώ μηνιαίως, δηλαδή 109.200 ευρώ το χρόνο.
Το ακίνητο που φιλοξενεί τα στελέχη του ΔΝΤ βρίσκεται σε έναν από τους κεντρικότερους και ταυτόχρονα ιστορικότερους δρόμους της Αθήνας, επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και ενοικιάστηκε προς 36 ευρώ το τετραγωνικό.
Το σπίτι διαθέτει στην ταράτσα πισίνα και έχει θέα την Ακρόπολη. Το ενοίκιο του σπιτιού φυσικά το πληρώνει το ελληνικό κράτος, για να τους ευχαριστήσει για την εξυπηρέτηση που κάνουν σε όλους εμάς.
Ωστόσο, τα νέα για το ακριβό ενοίκιο δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά του επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ  Στρος Καν, ο οποίος φανερά δυσαρεστημένος έκανε παρατήρηση στο επιτελείο και ζήτησε να αφήσουν άμεσα το σπίτι που ζούσαν μέχρι πρότινος και να εγκατασταθούν σε κάποιο άλλο του οποίου το ενοίκιο δεν θα ξεπερνάει τις 2.000 ευρώ μηνιαίως.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: