Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Δίωξη κατά fimotro και Παπαγιάννη

Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη, για το αδίκημα της απειλής κατά της ζωής του διευθυντή ειδήσεων του Mega, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, για αναρτήσεις στην ιστοσελίδα Fimotro.

Η δίωξη ασκήθηκε ύστερα από μηνύσεις του κ. Παναγιωτόπουλου για σειρά υβριστικών και απειλητικών αναρτήσεων.

Για την υπόθεση είχε διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που είχε αναλάβει την έρευνα, ζήτησε τη συνδρομή της εταιρείας Google. Η εταιρεία ταυτοποίησε το ηλεκτρονικό ίχνος, από το οποίο αποκαλύφθηκε ότι διαχειριστής του Fimotro είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης.

Η δικογραφία, που σχηματίστηκε, θα διαβιβαστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ενώ ήδη ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει υποβάλει αίτημα για άμεσο προσδιορισμό της δίκης.

Σε βάρος του Fimotro εκκρεμούν και άλλες μηνύσεις για αδικήματα, όπως της εκβίασης, της απειλής και της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του Τύπου.

Σημειώνεται ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που η Google δίνει στοιχεία διαχειριστών ιστοσελίδων.

Tι λέει το Fimotro

"ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ E-MAIL ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ THE MALL!!!

Η πρώτη κυβερνητική προσπάθεια φίμωσης των blogs ολοκληρώθηκε σήμερα, με την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του Fimotro και του φερόμενου ως διαχειριστή Γιάννη Παπαγιάννη. Μετά τις αγωγές που είχαν καταθέσει κατά του δημοσιογράφου...
συνάδελφοί του στο Mega και του ζητούσαν 5 εκατομμύρια ευρώ(!) ασκήθηκε ποινική δίωξη για πλημμέλημα για ένα υβριστικό και απειλητικό email κατά του διευθυντή του Mega, το οποίο ταυτοποιήθηκε ότι εστάλη από το εμπορικό κέντρο The Mall(!) και ουδεμία σχέση έχουν οι IP του Fimotro! Είναι σαφές ότι δεν πρόκειται να σωπάσουμε ούτε να σταματήσουμε την κριτική ακόμα και αν χρειαστεί να γράφουμε από τον... Bόρειο Πόλο!!!
Fimotro
Σ.Σ. Η υπόθεση θυμίζει μια άλλη παλαιότερη. Αυτή με το press-gr και το email που υποτίθεται ότι εστάλη από το γνωστό blog στο δημοσιογράφο Β. Χιώτη"...
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: