Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Τα μυστικά του σπιτικού ψωμιού

Υπάρχει μια κατηγορία στην οποία παίζουμε ως Ελληνες στήθος με στήθος την πρώτη θέση στην Ευρώπη μαζί με τους Γάλλους και τους Γερμανούς: η ετήσια κατά κεφαλήν κατανάλωση ψωμιού. «Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 75 κιλά,ένας αριθμός δέκα κιλά μεγαλύτερος σε σχέση με τη δεκαετία του 1990» λέει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας κ. Μιχάλης Μούσιος. Σε αυτή την αύξηση συνετέλεσαν διάφοροι παράγοντες. «Πρώτον,οι οικονομικοί μετανάστες βασίζουν τη διατροφή τους στο ψωμί.Δεύτερον,καταρρίφθηκε από τους διαιτολόγους ο μύθος ότι το ψωμί παχαίνει.Και βέβαιαστην ελληνική αγορά πλέονκυκλοφορούν πολλά και διαφορετικά είδη ψωμιού,ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας» συμπληρώνει.   ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: