Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Το ΝΗΣΙ ... "βύθισε" την τηλεόραση των.. σκουπιδιών !

Επιτέλους! Ένα σήριαλ ξεχωριστό εκτιμήθηκε από τους τηλεθεατές, δικαίωσε το MEGA  και απέδειξε ότι οι τηλεθεατές ΔΕΝ θέλουν σκουπίδια στην τηλεόραση και αν τα βλέπουν, το κάνουν γιατί λείπουν τα καλά προγράμματα!

Το"Νησί" του  MEGA  έφτασε μέχρι και 70% τηλεθέαση , το είδαν δηλαδή περισσότεροι από 4 εκατομμύρια τηλεθεατές που πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων τα ψευτοριάλιτι σκουπίδια NEXT TOP MODEL2 και BIG BROTHER. 

Στη συνέχεια επιβράβευσαν και με ένα 30% το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και την καλή δουλειά που κάνουν οι συντελεστές του. Είναι, πλέον, σαφές ότι ένα νέο τοπίο διαμορφώνεται απο χθες στην μάχη των καναλιών για την τηλεθέαση.

Μπήκαν στο “γήπεδο” 4 νέοι παίκτες και κέρδισαν με διαφορά τους τηλεθεατές.

Λιάγκας – Σκορδά το πρωί, “Το Νησί”, οι “Ράδιο Αρβύλα” και το “ΟΛΑ 11” έκαναν ποδαρικό με το δεξί, βυθίζοντας Μενεγάκη-Καραμεροχαριτάτους- Big Brother.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: