Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Βόμβα για τον Μπερλουσκόνι έφυγε από την Ελλάδα!

Βόμβα για τον Μπερλουσκόνι έφυγε από την Ελλάδα! Η είδηση μεταδόθηκε πριν λίγο από το ALTER  και τον Γ. Φιλιππάκη .

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο η βόμβα ταξίδεψε με αεροπλάνο αφού ξέφυγε από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" . 

Οι ελληνικές αρχές ειδοποίησαν αμέσως τις ιταλικές αρχές και το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην Μπολόνια όπου βρέθηκε το δέμα με την βόμβα προς τον Μπερλουσκόνι και αυτή την στιγμή γίνεται η εξουδετέρωση της.

Σαν αποστολέας φέρεται ο βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας κ. Ανδρ. Λυκουρέντζος και η αποστολή έγινε μέσω εταιρίας κούριερ, που το μετέφερε με το δικ΄της αεροσκάφος προς την Ρώμη.

Στον έλεγχο που έκαναν οι ελληνικές αρχές ανακάλυψαν στην λίστα αποστολής το όνομα του Μπερλουσκόνι και του κ. Λυκουρέντζου, επικοινώνησαν με τον δεύτερο που τους είπε ότι δεν έχει στείλει κάποιο δέμα και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Το αεροπλάνο της εταιρίας κούριερ είχε ήδη φτάσει πάνω από το Ιόνιο πέλαγος με κατεύθυνση την Ιταλία και δόθηκε η εντολή να προσγειωθείσ το πλησιέστερο αεροδρόμιο, της Μπολόνια, όπου η τοπική αντιτρομοκρατική μονάδα ανέλαβε δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: