Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Σύγκρουση πλοίων στο λιμάνι της Ρόδου

Port and old town of Rhodes town (on Greece is...Image via WikipediaΔύο επιβατηγά σκάφη που συνδέουν το νησί με τα τουρκικά παράλια συγκρούστηκαν κατά τη διαδικασία απόπλου του ενός και ενώ μετέφερε 380 επιβάτες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, το ΚΙΝΓΚ ΣΑΡΟΝ κατά τη διάρκεια των χειρισμών για τον απόπλου του από το λιμάνι της Ρόδου, με προορισμό το Μαρμαρά της Τουρκίας και με 380 επιβάτες, προσέκρουσε με το άνω πρωραίο αριστερό τμήμα του στο άνω πρωραίο δεξί τμήμα του AEGEAN QUEEN, τουρκικής σημαίας, που ήταν πλαγιοδετημένο στον εμπορικό λιμένα της Ρόδου.

Το δεύτερο πλοίο θα απέπλεε λίγο αργότερα με τον ίδιο προορισμό και θα μετέφερε 180 επιβάτες.

Από την πρόσκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός ούτε θαλάσσια ρύπανση, αλλά το Λιμεναρχείο Ρόδου απαγόρευσε τον απόπλου τους μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές και να βεβαιωθεί ότι παραμένουν ασφαλή.

Τελικά το ΚΙΝΓΚ ΣΑΡΟΝ απέπλευσε αργότερα, ενώ οι επιβάτες του AEGEAN QUEEN προωθήθηκαν στον προορισμό τους με τα ΚΙΝΓΚ ΣΑΡΟΝ και FLYING POSEIDON.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: